Paspoppen-Etalagepoppen

Stockman Paspoppen Pasbustes,

Een paspop of pasbuste is een levensgroot model in de vorm van de romp dat gebruikt wordt als hulpmiddel bij het naaien van kleding. In dit geval betreft het meestal een kleermakers linnen overtrokken figuur die op de maat van degene voor wie de kleding gemaakt is.

Door een paspop te gebruiken voorkomt men dat een persoon onnodig vaak moet komen passen. Voor de kleermaker is het ook heel nuttig als die voor zichzelf kleding moet maken om te zien hoe het werkstuk valt, vooral aan de rugzijde.

Een van maat verstelbare paspop is ongeschikt voor moulage, dat wil zeggen: knippen en assembleren direct op het pasmodel in plaats van platliggend op een tafel, omdat men de stof juist daar vast wil spelden waar de stelknoppen zitten.

Beide modellen worden door AABECO Winkelmaterialen geleverd. In de webshop vindt u buiten de Stockman pasbuste een ruim assortiment met kleermakers benodigdheden.

Etalagepoppen,

Een etalagepop is een pop met menselijke proporties die vaak in een etalage staat. Etalagepoppen zijn meestal aangekleed met modieuze kleding die in de winkel te verkrijgen is en dient als lokkertje om de consument naar binnen te krijgen.

Voor etalagebustes en pasbustes bent u bij AABECO Winkelmaterialen aan het juiste goede adres!