Kledingrekken

Kledingrekken,

Al sinds kleding bestaat, bestaat de behoefte deze op te kunnen bergen. De Kledingrekken van AABECO zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Kledingrekken bestaan uit een ligger die ondersteund wordt door staanders al dan niet met wielen. Vaak worden kledingrekken toegepast in winkels waarbij grotere partijen kleding moeten worden verplaatst. Ook in de kledingtransport worden speciale kledingrekken gebruikt om kleding te transporteren. De kledingrekken van AABECO Winkelmaterialen zijn daarom zo enorm populair.

De meeste kledingrekken worden in Europa en Taiwan geproduceerd. Taiwan is op het gebied van metaalbewerking een van de grootste kledingrek producenten ter wereld. Als basismateriaal voor kledingrekken wordt meestal staal(buis) gebruikt, dat gebogen, gelast, en vervolgens verchroomd wordt. Het hele kledingrek productieproces is vergaand geautomatiseerd. Doordat AABECO Winkelmaterialen  deze kledingrekken zelf importeert kunnen de kledingrek prijzen laag en zeer scherp blijven ten opzichte van andere leveranciers.

Naast deze "vaste" kledingrekken zijn er ook kledingrekken ontwikkeld die opvouwbaar zijn. Deze kledingrekken zijn ware kunststukjes van techniek. Door een scharniersysteem zijn deze kledingrekken op te klappen tot een zeer compact formaat en vaak vervaardigd uit lichte materialen om het gewicht zo laag mogelijk te houden.

Omdat wij een grote hoeveelheid verschillende kledingrekken hebben is er in de AABECO webshop een mooi overzicht van alle verschillende modellen kledingrekken. U kunt deze kledingrekken en vele andere winkelmaterialen zoals kleerhangers en kledinghoezen, vinden in onze webshop www.aabeco.com