Verzendkosten-Levertijd

Tijdens de opruiming zijn de verzendkosten verlaagd met 15% !

Alle genoemde prijzen op deze website zijn af magazijn Oostzaan!

U dient een account te hebben en ingelogd te zijn om de verzendkosten bij uw bestelling te kunnen zien. De verzendkosten worden automatisch berekend en aangepast terwijl u uw bestelling doet. Zo kunt u op elk moment in het besteloverzicht zien wat de verzendkosten zijn voor uw bestelling. Deze kosten zijn afhankelijk van gewicht, aantal, vorm van de goederen en het afleveradres.

Doorgaans leveren wij uw bestelling af na vooruitbetaling/overschrijving. Ook is het mogelijk om de bestelling onder rembours te versturen. Hier zijn extra (rembours)kosten aan verbonden.

Rembourskosten zijn 8,50 Euro tot factuurwaarde 100,00. Elke 150,00 Euro of gedeelte daarvan meer kost 2,50 Euro extra.

Gemiddeld kost 1 colli verzending 11,86 Euro ex btw.

Verzending naar een postbus is niet mogelijk ivm de grootte van de pakketten!

Ook versturen wij complete Cargo/Pallet verzendingen vanaf 55,- Euro ex btw. Een cargo levering is voor meerdere goederen die naar 1 adres gestuurd moeten worden of die langer zijn dan 200cm! De voorwaarden van een cargo levering zijn anders dan van gewone colli leveringen. U dient voor cargo leveringen altijd bereikbaar te zijn om deze in ontvangst te nemen. De transporteur brengt namelijk 75% van de transportkosten van de 1e aanbieding extra in rekening bij de 2e aanbieding!

Voor Waddeneilanden 7,50 ex btw per colli extra.

Voor Belgie en Duitsland gelden andere tarieven. Deze worden automatisch uitgerekend door de webshop.

Glaswerk kunt u het beste bij ons ophalen ivm breuk en is derhalve niet verzekerd! Verzending mogelijk maar komt voor eigen risico klant.

Snelservice Per Koerier

Wilt u met spoed uw bestelling afgeleverd hebben dan kan dat via onze snelservice per koerier. Naar gelang de lokatie waar afgeleverd moet worden wordt de kostprijs bepaald. Neem hiervoor contact met ons op!

Levertijden

Alle artikelen worden zo snel als mogelijk geleverd. Wij streven ernaar dit binnen 24 uur te doen. Heeft u na 3 dagen uw bestelling nog niet ontvangen neem dan contact op met ons!

Wat is een pre-order?

Als er bij levertijd de tekst Pre-order staat betekend dat dit artikel besteld is bij de leverancier maar nog moet uitkomen. Als u deze besteld zal deze uitgeleverd worden zodra deze binnen komen, dit kan soms tot 1 maand duren voor deze uitkomen.
Als een Pre-order langer dan 1 maand op zich laat wachten zullen wij in goed overleg met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

AABECO WINKELMATERIALEN Vertrouwd sinds 1946 !